Win één van de drie Shell Lego City prijzenpakketten!

7

Sinds begin oktober kun je bij bemande Shell stations sparen voor een unieke LEGO collectie. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar deze LEGO collectie verkrijgbaar is.

LEGO is bij menig gezin favoriet speelgoed. Kinderen kunnen er uren meespelen en de meest geweldige creaties van maken. Bouw samen met je kind je eigen racewereld met de unieke LEGO actie bij Shell.  De nieuwe LEGO collectie bestaat uit vier iconische Ferrari‘s met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO groep ooit heeft gemaakt. Een unieke Shell-truck en twee speelsets om thuis je eigen racewereld te bouwen. Het Shell-station is gebaseerd op het station dat in het midden van het Fiorano-racecircuit bij de Ferrari-fabriek in het Italiaanse Maranello staat. Daarnaast viert de Finish & Podium-set de unieke race-geschiedenis van Shell en Ferrari. De collectie bevat tevens twee LEGO poppetjes, een Scuderia Ferrari Ingenieur en een Shell-wetenschapper.

Winnen

Voltrots maken wij onze LEGO winactie bekend. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op één van de drie prijzen pakketen.

  1. LEGO City prijzenpakket t.w.v. 70 euro (bestaande uit: Gran Prix truck, Luchthaven brandweerwagen en Takelwagen) + Shell-truck
  2. LEGO City prijzenpakket t.w.v. 40 euro (bestaande uit: Sleepwagen en Boomstammentransport) + Start/Finish Podium
  3. LEGO City prijzenpakket t.w.v. 20 euro (bestaande uit: Racewagen en Lantaarn reparatietruck) + Shell-truck

De komende drie weken geven wij elke week een prijs weg. Te beginnen bij Shell Lego City prijzenpakket nummer 3.

De winnaar van prijzenpakket nr 3 is Marian Bouwens.

De winnaar van prijzenpakket nr 2 is Leonie Rebel 

De winnaar van prijzenpakket nr 1. is Alie Schipper. Van harte gefeliciteerd!

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige LEGO City pakket?  Vertel ons waarom je wilt winnen, like onze fanpagina op facebook en wie weet ben jij een van de winnaars.
About Author

'); } //-->

7 reacties

  1. Super mooie prijs voor mijn kleinzoon! Hij doet niets liever dan bouwen met Lego en houdt erg van raceauto’s. Mooie combinatie volgens mij!

  2. Kevin Gizzie on

    Te gek! onze kleine man is echt helemaal gek van Lego. Het bouwen van huizen, voertuigen, fantasiedingen, superleuk allemaal.

  3. Wat een geweldige prijs! LEGO is bij onze jongen altijd favoriet, vooral voertuigen. Dit zou dus een super prijs zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.