Win een dagje uit naar Julianatoren

30

Met het gezin zijn wij al geregeld een dagje naar de Julianatoren geweest! Altijd een geslaagd dagje uit vol plezier en avontuur.

De Julianatoren in Apeldoorn is het gezelligste familiepark van Nederland. Veilig en overzichtelijk! Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.

Sinds dit weekend draait er een spiksplinternieuwe parkshow ‘Jul & Julia en het Spannende safari Avontuur’.
In deze spetterende en interactieve show gaan de kinderen met hun allerbeste muizenvriendjes naar de jungle! Samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin gaan Jul en Julia op reis in de Afrikaanse wildernis en iedereen mag mee! Zou het de vrienden lukken om veilig de jungle door te komen en uit handen te blijven van wilde dieren? De show duurt 30 minuten en is in het weekend van 23 en 24 april vier maal per dag (12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur) te zien in het nieuwe Jul & Julia Theater.

En de winnaar van een dagje uit naar Julianatoren is: Lotte Tavecchio! Van harte gefeliciteerd! 

 

About Author

'); } //-->

30 reacties

 1. Hier kan ik mijn dochter en haar kinderen heel blij mee maken! Ze willen al heel graag een dagje weg, maar door omstandigheden lukt dit niet. Wie weet via De Leukste Kinderen

 2. Lotte Tavecchio on

  Wat een leuke site is dit zeg. Julianatoren lijkt ons ook erg leuk, we zijn er nog nooit geweest dus ben benieuwd!

 3. Wil er graag een dagje doorbrengen met mijn 2 zoontjes dan neem ik een lekker weertje mee 😉

 4. Allereerst mijn complimenten voor jullie leuke en informatieve website. Wat leuk dat jullie deze winactie hebben. Ik zou graag winnen en met mijn kinderen genieten van een dagje uit.

 5. Wat een leuke actie. Dochterlief (5) springt de kamer rond als jullie commercial op tv langskomt. De jongste dochter (bijna 2) is die reactie inmiddels gewend. We zijn er nog nooit geweest en lezen goede recensies.

 6. sabinehensens on

  Jaa!! Ik maak heel graag een kansje…Ik ben er nog nooit geweest maar heb begrepen dat het perfect is voor mijn dochter van 5 jaar. Een heel leuk uitje voor in de meivakantie 🙂

 7. Wauw! Wat leuk zo’n actie!
  We zijn er nog nooit geweest maar horen er vele leuke verhalen over. Wat zouden onze kinderen hier blij mee zijn!
  Nu maar hopen dat we veel geluk hebben…

 8. Een geweldig park waar beide kinderen (7 en 2) zich vermaken!! En wij ook, de achtbaan is stiekem toch wel spannend ?
  Wij zijn flink aan het duimen geslagen!

 9. N van kampen on

  Met deze actie willen wij zeker meedoen. Het zou onze dochter zo blij maken als zij na een vakantie ook eens kan vertellen dat ze ergens naar toe is geweest in de vankantie/weekend.
  Wat zou ik graag de glimlach op haar gezicht zien als ik kan vertellen dat ze maat de juliana toren mag. Duimen maar.

 10. Mascha Luiken on

  Mijn 2 jongens zouden daar heel erg blij mee zijn, kunnen ze eindelijk Jul en Julia ontmoeten??

 11. Marieke van haaften on

  Na een heftige periode in ons gezinnetje kunnen we ontspanning wel gebruiken! Heerlijk genieten van elkaar en ons dochtertje geven wat ze heeft moeten missen de laatste maanden!

 12. wauw wat zou ik mijn kids graag blij willen maken! En hun blije gezichtjes zien. Ze willen zo graag naar Juliana Toren dat het een dag vol herinneringen mag opleveren <3

 13. Michoe Emanuelson-Luykx on

  Lijkt me geweldig. We zijn er nog nooit geweest, maar onze dochter kent Jut en Jul wel van televisie. Kunnen we nog even genieten nu ze bijna 4 is en naar school zal gaan

 14. Ja, wij (Ayana (5 jaar) en Elynn (2 jaar)) willen heel graag! We zijn helemaal fan van Jul en Julia en zingen alle liedjes mee! Ook krijgen papa en mama geregeld de vraag wanneer we nou weer eens naar Julianatoren gaan! Elynn is in juni jarig. Een mooier verjaardagscadeau kan zij niet wensen!

 15. Wat ontzettend leuk! Ik zou graag mee willen doen maar dan niet voor mijzelf maar mijn lieve buurtjes. Ze verdienen het echt na alle drama die ze hebben gehad sinds de verhuizing dus ik gun het hun en de kleine enorm!

 16. Gave actie! Onze dametjes zouden hier dolgelukkig mee zijn! En papa en mama dus ook. Denk dat ons beelddenkertje zich er vaak heeft zien spelen ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.