Nieuw tijdschrift voor nieuwsgierige jonge kinderen.

24

OKIDO helpt kinderen om al spelend te leren. OKIDO staat vol met verhalen, activiteiten en spellen die de creativiteit stimuleren en kinderen inspireren voor de wetenschap. In iedere uitgave staat een onderwerp, zoals de ruimte, emoties of mijn lichaam, centraal.

Doel van het tijdschrift is om al bij jonge kinderen de interesse voor wetenschap aan te wakkeren. Dit door middel van de verhalen, spelletjes en activiteiten worden zij gestimuleerd om op ontdekkingsreis te gaan en al spelend te leren.

OKIDO tijdschrift staat wereldwijd in de top 15 van beste kindertijdschriften.

De inhoud van OKIDO wordt volledig ontwikkeld door een team van kunstenaars, wetenschappers en leerkrachten. In iedere uitgaven komen diverse figuren terug, zoals Zim Zam en Zoom.

De activiteiten die erin staan, zijn goed door kinderen zelf te maken. Bijvoorbeeld maak een huisdier maansteen. Kinderen zoeken buiten een mooie steen en tekenen de ogen erop of plakken er een neus op.

OKIDO verschijnt 6 keer per jaar en het eerst nummer, met het thema Water

Wil je een proefabonnement winnen. Laat hieronder dan een leuke reactie achter.
En de winnaar is: Eveline Beernink.  Van harte gefelicieerd

 

About Author

'); } //-->

24 reacties

 1. Heel graag voor onze encyclopedie verslurpende zoon van 5. Is het best te pas als hij gevoed wordt met kennis ipv voedsel. Okido zou hem hier zeker goed in helpen!

 2. Mijn zoon (4,5) vroeg mij recent of hij, als hij later doodgaat, eerst nog wel even kon poepen en plassen. Ik weet niet meer of ik iets in de trant van ‘Okido’ zei, maar het lijkt me de hoogste tijd dat hij wat meer gaat lezen hierover komend jaar hahaha.

 3. Supertof voor onze oudste van 6! Hij wil graag weten hoe alles werkt en doet niets liever dan proefjes uitvoeren!

 4. Eveline Beernink on

  Oh, dit lijkt me het perfecte cadeau voor mijn zoontje. In oktober wordt hij vier, en ik hoor de hele dag niets anders dan ‘mamamamamama, hoezo…, en dan?,maaaama, hoe komt het dat…, en dus?, mama, waarom?’. Hij weet al alles van de offshore installatie van windmolenparken en de kringloop van het water en is dol op lezen en voorlezen.

 5. Dat lijkt mij leuk om op die manier uit te proberen voor onze zoon. Spannend..31 augustus ben ik zelf jarig dus wellicht een leuk kado voor mijn zoon

 6. Sandrine Röell on

  Wat een leuke actie! Onze 3 kinderen slokken alle informatie heel gretig op en zou dot een leuke toevoeging voor hun interesse zijn!!

 7. Ik heb 3 zoontjes:
  Nunzio 4 jaar
  Timor 6 jaar en
  Maico 9 jaar.
  Dit zou super zijn voor ze want dan kan de oudste de kleinste helpen met kijken en lezen en de middelste kan het waarschijnlijk ook al goed alleen ♡♡♡♧♧♧

 8. Kim van Hulten on

  Ik las net over dit tijdschrift en dacht meteen dit wil ik winnen !!!! Mijn zoon van bijna 6 heeft autisme en gefascineerd in dingen ontdekken en zelf van alles uitvinden. Hoe geweldig zou zo’n blad zijn !!!

 9. Heel graag voor onze leergierige bijna 7 jarige dochter Sanne die elke dag weer een vraag vandaag heeft; uiteenlopend van hoe wordt verf gemaakt tot hoe vliegt een vliegtuig en je kan vertellen dat muizen eigenlijk helemaal niet van kaas houden… Alleen als er niks anders te eten Is! Ze houdt van lezen dus net iets voor haar.

 10. Heel bescheiden zeg ik…wat ontzettend leuk om mijn hooggevoelige dochter hiermee te verrassen en haar leergierigheid te voeden…

 11. Lijkt me supergaaf voor onze dochter! Van jongs af aan houdt ze al van stenen/archeologie, de ruimte etc. Ze wil graag alles weten en het liefst er ook nog iets mee doen. 🙂
  Volgens mij past dit tijdschrift precies bij haar. In september wordt ze 7, dit zou een superkado zijn!

 12. Echt een leuk interessant tijdschrift voor onze zoon! Bijna 4 en waarom was een van zijn eerste woordjes. Ook handig voor mij, dan hoef ik niet telkens de antwoorden te googelen. Kan hij mooi zelf op onderzoek uit.

 13. Tanja van der Horst on

  Mijn zoon wil deze heel graag. Kan hij nog korter slapen aangezien hij stiekem snachts leest. Maar heeft dan overdag meer dan genoeg tijd om materialen te vinden en te dingen te maken

 14. Geweldig! Mijn zoontje wordt de 30ste 6 jaar en heeft heel veel zin om te gaan leren in groep 3. Dit past er dan perfect bij!

 15. Okidooooo das een superaanbieding zeg. Okidoooooo beter dan de Donald Duck!
  Hopelijk hebben we okidoooooo geen pech.
  Maar winnen we de prijs met een beetje okidooooo luck!

 16. Voor mijn zoontje van 7 die al van kleins af aan nieuwsgierig de wereld onderzoekt……dino’s, ridders, piraten, de ruimte, natuur en alles om hem heen…..het liefst tot in de puntjes onderzoeken; boeken lezen, naar interactieve musea, voorstellingen en gewoon met zijn handen en voeten ontdekken
  Dit tijdschrift zou dan ook een aanvulling zijn op zijn onderzoeksmethoden.
  Kortom zeer welkom om hem om hem nog meer uit te dagen, want het liefste van alles dat hij doet, is dan vervolgens aan iedereen vertellen wat hij heeft ontdekt. Hij wordt daar blij van; wij misschien iets minder??
  Nee hoor we genieten er intens van wanneer hij zo enthousiast wordt van nieuwe dingen ontdekken
  Succes met de prijsuitreiking

  • Ik lees toevallig de reacties en heb zelf een proefabonnement. Wil even reageren op je bericht omdat ik denk dat het voor je nieuwsgierige zoon van 7 wellicht wat te kinderachtig is. De verhaaltjes zijn erg kinderlijk getekend, in mijn ogen vooral geschikt voor 4- en 5-jarigen. Groeten, Marlies

 17. Zo’n proefabonnement zou voor mijn zoontje geweldig zijn. Hij heeft een grote interesse in alles om zich heen. waarom zit er prik in drinken etc. Geen vraag is hem te gek. Zo’n tijdschrift zou zijn hoogbegaafdheid goed doen en zijn leerhonger te stillen.

 18. Chantal Bentveld-Zegger on

  Dit zouden mijn vier kinderen geweldig vinden. Variërend in leeftijd van 2,5 tot bijna 10 en bovendien 2 jongens en 2 meiden is het voor elk wat wils.
  Een mooie oppepper in een extreem moeilijke tijd voor ze. Ze hebben het enorm verdiend.

 19. Hadassa Janssen on

  Voor onze bijna 3 jarige, die geen ‘waarom’ fase heeft, maar een ‘waarom, waar, wanneer, hoe en wie’ fase.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.