Win | Een pony op drie hoog

16

De titel “Een pony op drie hoog” trekt de aandacht van menig meisje, een leuk, grappig en vast spannend boek! En dat is het zeker.

Op Marktplaats ontdekken Nora en haar vrienden een pony, Toos.
Met Nora’s verjaardagsgeld doen ze een bod van vijftig euro. Dat is genoeg, want ze mogen de pony de volgende dag al ophalen. Alleen waar laat je een pony? Het kan bij Nora, maar die woont op de derde verdieping.
Hoe houden ze Toos verborgen en hoe krijgen ze al dat hooi naar boven? Als Toos ontsnapt en op het schoolplein loopt, weten de DierenRidders dat het zo niet langer kan. Ze moeten haar verkopen en plaatsen daarom zelf een advertentie op Marktplaats. Maar zijn de mensen die Toos komen ophalen wel betrouwbaar…?

Een-pony-op-drie-hoogEen pony op drie hoog is een verhaal vol spanning en vriendschap over hoe het is om voor een dier te moeten zorgen. Het heeft een heldere schrijfstijl, prachtig taalgebruik en een actueel thema. Een pony op drie hoog is vooral leuk voor kinderen die van dieren houden.

Voor kinderen die van dieren houden is het nieuwe avontuur van De Dieren Ridders een geweldig boek. En voor wie van spanning en avontuur houdt ook. 
De leukste kinderen mag namens uitgever Het Spectrum twee boeken weggeven.

En de winnaars zijn: Mara en Astrid! Van harte gefeliciteerd! 

About Author

'); } //-->

16 reacties

 1. Jacqueline de Bond on

  Superleuk boek! Mijn dochtertje houd niet zo van lezen, maar wel van paarden. Dit boek zal haar zeker helpen meer te lezen

 2. AR Neuteboom on

  Ik wil dit graag winnen voor mijn stiefzoon die op dit moment heel erg met dieren bezig is: geen vlees eten, slakken en padden willen houden, nieuwsgierig naar relatie tussen dier en mens/maatschappij.

 3. Wat een grappig boek, nodigt uit om meteen te gaan lezen.
  Misschien een goede les voor mijn dochter, dat je niet een pony kan kopen zonder een goed onderkomen, die denkt ook dat we met onze tuin makkelijk een pony kan stallen.

 4. Leuk boek voor mijn dochters. Mijn jongste dochter heet ook nog Nora dus dat is helemaal leuk dat haar naam er in voorkomt!

 5. Dat lijkt me een heel leuk boek voor mijn paardenmeisje. Met haar dyslexie is het moeilijk om het lezen leuk te houden. Maar met zo’n onderwerp en een heldere schrijfstijl moet het zeker lukken.

 6. Jaaaa deze vind ik heel leuk voor mijn dochter. Zie het haar en haar vriendinnetjes bijna nog doen ook….?.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.