Win een online typecursus van Typetuin

2

In de hedendaagse maatschappij wordt veel meer getypt dan geschreven. Een kind heeft dan ook een enorme voorsprong als hij blind kan typen. Jong geleerd is oud! gedaan.

Namens Typetuin mogen wij een online typecursus weggeven ter waarde van 100 euro!
In de educatieve leeromgeving genaamd de Typetuin kunnen kinderen in enkele weken blind leren typen. De cursus werkt volgens een adaptief systeem. Dit wil zeggen dat het systeem zich aanpast aan het niveau van de cursist. Heb je de typecursus behaald? Dan ontvang je ook je eigen typediploma.

leren typenBlind leren typen is ook voor kinderen met Dyslexie heel goed. Dit heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Hierdoor verbeteren de leerprestaties én neemt het zelfvertrouwen toe.

Wil je nu alvast jouw typesnelheid testen? Via het gratis typetest spel test je heel eenvoudig hoe snel jij nu al kunt typen.
De online cursus ter waarde van 100 euro winnen? Laat je gegevens achter.
Meedoen kan tot 16 april 2015.

* bij deelname worden je gegevens gedeeld met de typetuin

About Author

'); } //-->

2 reacties

  1. Als ik mij wil aanmelden, krijg ik steeds een foutmelding! Jammer, want ik vind een typecursus superbelangrijk voor mijn zoontjes. Ik heb er vroeger ook eentje in groep 7 met grote tegenzin gedaan, maar profiteer er wel enorm van al sinds de middelbare school. Ik ben ook lerares op een middelbare school en zie nu met de opkomst van iPads, smartphones, etc. dat kinderen de noodzaak van blind typen veel minder inzien. Alleen… als je een vervolgstudie doet, kun je toch moeilijk een pagina’s lang essay op je iPad met twee vingers gaan typen?! Vandaar 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.