Win het doeboek André het Astronautje

12

Na de populaire prentenboeken en de theatervoorstelling met liedjes van Claudia de Breij komt André Kuipers, samen met uitgeverij MEIS & MAAS, met een reeks doeboeken over André het Astronautje.

De leukste kinderen mag een doeboek weggeven! Winnen is weer makkelijk, laat hieronder een leuk berichtje achter en wie weet valt het doeboek André het Astronautje binnenkort bij jouw op de deurmat.

In de doeboeken van André het Astaurnatus, leren kinderen (vanaf circa 4 jaar) van alles over het leven in de ruimte. Wat eet een astronaut? Hoe plas je in de ruimte? Hoe drinkt een astronaut? En niet geheel onbelangrijk, hoe slaap je eigenlijk in de ruimte? Antwoord op deze en nog veel meer vragen ontdekt een kind in dit doeboek.
In het boek zit ook een bouwpakket waarmee je een eigen ruimteschip kunt maken. Het doeboek is een educatief boek dat voor urenlang speel- en leesplezier zorgt.

Deze reeks doeboeken zijn voor André Kuipers een prachtige manier om kinderen op speelse wijze iets te leren over de ruimte. Het is belangrijk om kinderen al jong te laten kennismaken met wetenschap en techniek. Het is de leeftijd waarop een zaadje geplant wordt voor later; uit onderzoek blijkt dat ze ontvankelijker zijn om later iets met techniek te doen als ze als kind leren hoe leuk dat is. Aldus Andre Kuiper. Als astronaut vertelt hij natuurlijk graag over zijn werk. Het is prachtig om te zien hoe goed kinderen dat oppakken en even enthousiast raken als hijzelf.’

En de winnaar is: Judith

Van harte gefeliciteerd!

About Author

'); } //-->

12 reacties

 1. Thomas van Ginkel on

  Helemaal maal gek van de ruimte! Dus dit boekje zou mijn dochter echt heeeeeeeééééé’l leuk vinden

 2. Sonja Hubregtse on

  Wie wil er nu naar de maan?
  Wel zie je Bas daar staan
  Met een mooie witte raket
  Ook z’n broer Robin is er al in gezet.
  Hij telt af van 10 naar 0
  en de raket geeft een flinke brul.
  Geland op de maan
  hun missie wordt gedaan
  Bas zou graag eens naar de ruimte willen gaan,
  Naar de melkweg of een rondje bij de maan.
  Maar laten we eens beginnen,
  Om dit doeboek te winnen… 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.