Win de volledige Kattenpleintje-serie!

21

Genieten jullie ook zo van de boeken van Jacques Vriens! Dan hebben we goed nieuws.
Bij De Leukste Kinderen kun je een Jacques Vriens pakket winnen met daarin de volledige Kattenplein serie van Jacques Vriens.

Jacques Vriens (1946) staat in de boekenwereld bekend als een meester verteller. Zijn oeuvre kent meer dan 100 titels en dit jaar viert hij zijn 40-jarig jubileum. Jacques wilde als kind toneelspeler, schrijver of schoolmeester worden. Hij werd het uiteindelijk allemaal. Tegenwoordig staat hij niet meer voor de klas, maar toneelspelen en schrijven doet hij nog altijd graag. In de afgelopen 40 jaar werden ruim 4 miljoen boeken van Jacques Vriens verkocht!

Lees hier de recensie van Mei-Lan en het geheim van snackbar De Belg

En de winnaar is: Nicole van kampen

 

About Author

'); } //-->

21 reacties

 1. Els van de Voorn on

  Ik doe graag mee aan deze actie. Vroeger vond ik deze boeken zelf ook al heel leuk om te lezen. Mijn dochters gaan dit ook erg mooi vinden.

 2. Wat een leuke actie. Ik doe altijd mee als er mooie boeken kunnen worden gewonnen. Super leuke actie!

 3. Lotte van der Berg on

  Geweldige boeken, mijn zoon en dochter vinden dit hele leuke boeken. Zorgt bij ons thuis voor veel leesplezier

 4. Marian Zw. on

  Hier word ik, maar worden vooral mijn kindjes heel erg blij van! Super leuke boeken om te lezen, en dan kans maken op een hele serie! Dat is echt zo ontzettend leuk! Dan gaan deze boeken zeker deze zomer mee op vakantie! Heb het bericht gedeeld op twitter

 5. Wat zou ik de kinderen op school daar blij mee maken, met juf voor op, want die houdt van voorlezen!

 6. Ooo leuk, ik ben gek op de schrijfstijl van Jacques Vriens en mijn kids lijken dezelfde mening te hebben ;-). Ze lezen alledrie (de jongste uiteraard nog niet :-)) heel graag, ik zou ze graag blij maken met deze topserie!

 7. Wat een leuke serie is dit! Ik doe graag mee! Hebben we weer nieuwe boeken om voor te lezen in de klas. Fan van Jacques Vriens!

 8. Echt een jeugdsentiment die ik kan doorgeven, nu voor mijn dochter en straks voor mijn zoon.
  Gelukkig vindt mijn dochter lezen ineens super leuk en doet ze dit ook vaak, vooral het voorlezen aan haar broertje. Daar genieten ze beiden van 🙂

 9. Ik doe graag mee! Ik las zelf als kind al boeken van Jacques Vriens en zou nu graag mijn kinderen willen voorlezen uit de nieuwste boeken!

 10. Mijn kinderen vinden voorgelezen worden erg leuk. Soms wel 5 boeken achter elkaar, komen ze elke keer weer met een nieuw boekje aan. Dit zou dut ook erg leuk gevonden worden door ze.

 11. Nicole van kampen on

  Wat zou het leuk zijn om deze boeken te winnen. Dochter wordt steeds ouder en is gek op boeken. Papa heeft dyslectie en gaat het voorlezen aan onze kinderen (gelukkig) steeds leuker vinden. Met deze boeken serie zou super zijn. Nieuwe verhalen voor de kids en een nieuwe uitdaging voor papa. Geweldig als ze zo samen nog meer lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.