Wie is Manon?

0

Manon Meijer is 46 jaar en is eigenlijk al vanaf haar geboorte ondergedompeld in de onderwerpen taal en kinderen. Opgegroeid in een gezin met een Bonairiaanse moeder, leerkracht, en een Nederlandse vader, ook leerkracht, is taal en taalontwikkeling van kinderen eigenlijk altijd een onderwerp van gesprek geweest.

Momenteel woont Manon met twee grote zoons van 15 en 22 in Delft. Na een studie Talen en Culturen van Latijns-Amerika is Manon gaan werken op een peuterspeelzaal. Momenteel werkt ze als zorgcoördinator bij een aantal voorschoolpeuterspeelzalen in Delft en Den Haag. Daarnaast heeft Manon een eigen praktijk “Dyslexie Delft”, waar ze kinderen en jongeren met dyslexie en/of dyscalculie begeleidt. Tot slot is Manon ook nog brugklasmentor bij School’s Cool, waar ze brugklassers begeleidt in de overgang van groep 8 naar de brugklas.

In de momenten die overblijven houdt Manon heel veel van lezen, slapen, en de zon.

About Author

manon Meijer

Manon Meijer is trainer en coach bij The Bright Brain - voor het anders lerende kind. Zij begeleidt kinderen en jongeren in hun zoektocht naar de naar de leerstijl die bij hen past.

'); } //-->

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.