Wat jij wilt

0

lPippa is er heilig van overtuigd dat Josje van K3 eigenlijk Kristel heet. Nu weet ik onderhand meer dan goed voor me is van K3 maar het verschil tussen Kristel en Karen wist ik tot voor kort niet. Wél wie Josje is. Josje is die blonde. Die Nederlandse die van K2 weer K3 heeft gemaakt. En dus weet ik dat die blonde Josje heet. Niet Kristel. Maar  daar zijn dus de meningen over verdeeld. Menig discussie hebben we gehad waarin Pippa stug blijft volhouden dat Josje Kristel is. Tot ik er op een gegeven moment zo moe van word en zeg: “Pfff..prima. Dan noemen we haar Kristel. Wat jij wilt.”. Met haar armen over elkaar ontdek ik iets van een triomfantelijke glimlach op haar gezicht.

We zitten in de auto als Pippa zegt dat ze dorst heeft. In de houder van het dashboard staat een 0,5 liter flesje ijsthee. “Wil je anders een slokje ijsthee?” vraag ik, terwijl ik haar het flesje aangeef. Ze bekijkt de fles en zegt resoluut: “Dat is geen ijsthee”. Zucht. Jawel, dat is het wel. “Niet! Er zit helemaal geen ijs in!”. Ok, zo had ik het nog niet bekeken en ik snap waar de verwarring vandaan komt. Dan niet. Even later begint Pippa weer over haar dorst. Ik geef haar het flesje nogmaals en laat haar een slok uit het flesje drinken. “Lekker!” is het oordeel. “Dat is nou ijsthee, Pippa.” Niet! Een welles-nietes begint weer van voren af aan totdat Pippa haar schouders ophaalt: “Ok, dan noemen we het ijsthee. Wat jij wilt..”. Prachtig hoe die kleine bengel je een spiegel voor kan houden, haha!

About Author

Esther Kuiperij

Esther Kuiperij woont samen met haar dochter Pippa in Kilder. Ze heeft haar eigen bedrijf. Of het nu gaat om het schrijven van teksten en columns, het begeleiden van reclamecampagnes en het in de markt zetten van nieuwe initiatieven met bij Mez11 zorgt ze voor toegevoegde waarde.

'); } //-->

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.