Boekentip | Super Granny

1

Deze week als boekentip een gratis Ebook. Super Granny. Megan en Granny beleven allerlei grappige avonturen in dit voorleesboek voor oma’s en kleinkinderen.

Iedereen wil wel een superheld in de familie. Je maakt dan tenminste nog eens wat mee. Megan Havervlok heeft alleen geen familie. Ze woont in een weeshuis en dat weeshuis staat ook nog eens in Polderdam, het saaiste dorp van Nederland. Dan wordt het wel lastig om iets spannends te beleven. Maar op haar achtste verjaardag komt daar verandering in. Op die dag komt Granny op bezoek. Granny heeft hulp nodig, met tellen en rekenen, met eitjes bakken en… met het beleven van avonturen. Granny is namelijk superheld van beroep. Meg houdt wel van avonturen. Ze biedt aan om Granny te helpen en dat levert een bonte verzameling op van verhalen, het ene nog mooier en grappiger dan het andere. Meg heeft ze allemaal opgeschreven, zodat het een heel boek is geworden, een prachtig boek zelfs, dankzij de voorplaat van de bekende tekenaar Gerard Monster, een boek waaruit oma’s kunnen voorlezen en waarvan hun kleinkinderen kunnen genieten en vooral vaak om kunnen lachen. Voor oma’s en hun kleinkinderen, van 9 tot 99 jaar.

Het boek is gratis downloaden

About Author

'); } //-->

1 reactie

  1. Super Granny is een grappig en onvoorspelbaar boek voor kinderen uit de onderbouw. Leuk om zelf te lezen of om voorgelezen te worden. Er zit geen greintje kwaad in, maar is toch spannend en boordevol fantasie, maar zo dat je kind er nog van kan slapen. De hoofdstukken zijn mooi afgerond, dus is het gemakkelijk om de draad weer op te pakken als je het boek even hebt weggelegd. Enkele thema’s zijn opties hebben, keuzes maken, hoop. Er zit een boodschap in zonder dat het boek belerend of moraliserend wordt. Ook leuk om te lezen voor oma’s! Er zit een onverwacht, open einde aan het boek dat schreeuwt om een vervolg.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.