Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums

0

Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums is een grappig en humoristisch boek. Je bent al van begin af aan benieuwd hoe het gaat aflopen en of het Stein gaat lukken in dat parallelle universum te komen.Daarom wil je alleen maar doorlezen tot het uit is.

De materie is soms wel wat moeilijk voor de jonge lezers, maar zeker boeiend, zeker voor nieuwsgierige kinderen en kinderen die geïnteresseerd zijn in het heelal en de ruimte.

Wanneer de moeder van Stein sterft, vraagt hij zich af waar ze is gebleven. Zijn ouders, beiden wetenschapper, hebben normaal gesproken een antwoord op al zijn vragen. Wanneer hij zijn vader vraagt waar zijn moeder is, mompelt die iets over kwantumfysica en parallelle universums waar zijn moeder nog steeds in leven is.

Dus pakt Stein een kartonnen doos, de computer van zijn moeder en een rottende banaan en begint aan zijn reis door tijd en ruimte in de hoop zijn moeder te vinden…

Er komen ingewikkelde, wetenschappelijke, natuurkundige termen voorbij, maar dit is  geen belemmering voor het verhaal, omdat het toch makkelijk weg leest. En je leert er ook nog van.

About Author

'); } //-->

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.