Mooie en bijzondere vaderdag actie!

15

Zondag 21 juni is het vaderdag! Heb jij al iets bedacht? Na het succes van onze moederdag actie, hebben we ook een mooie actie voor de vaders en opa’s. Namens uitgever Unieboek spectrum mogen we weer tien boeken weggeven. Boeken waarmee je je vader of opa een ultiem cadeau geeft: je belangstelling!

pap en opa vertelPap en opa vertel eens zijn bedoeld om vader of je opa te laten weten hoe belangrijk hij voor je is.

Met deze boeken geef je een ultiem cadeau: je belangstelling. Je geeft aan dat je alles wilt weten. Verhalen over het leven, de herinneringen, dromen en wensen van je vader of opa. Je geeft het voor speciale gelegenheden of zomaar.

De Vertel eens-reeks biedt een tegenwicht aan de snelle wereld waarin we leven en waarin we vaak niet de tijd nemen om aan bijzondere mensen in ons leven te vertellen hoe belangrijk ze zijn. De boeken van de Vertel eens-reeks staan vol persoonlijke, creatieve en soms onverwachte vragen. Deze vragen nodigen je dierbaren uit om hun verhaal te vertellen en met je te delen.Je vader of opa vullen het boek helemaal in. Door het beantwoorden van de vragen en het inplakken van foto’s maakt je vader of opa er een uniek en persoonlijk cadeau van onschatbare waarde van. Zo wordt het een blijvende herinnering die van generatie op generatie zal worden doorgegeven.
De boeken zijn voorzien van een afneembare banderole met extra tips voor bij het invullen. Met het stickervel kan je vader of opa het boek personaliseren. Daarnaast is er ruimte om foto’s in te plakken.

En de winnaars zijn: Van harte gefeliciteerd!

Kimberly
Naomi
Kirsten
Aniek
Daisy
Jo daughter
Myra
Stijn
Martijn
Emma & Wim

About Author

'); } //-->

15 reacties

 1. Ik zou dit graag voor mijn vader winnen, omdat hij heel veel voor mij betekent. Ik wil hem graag een mooi cadeau geven voor Vaderdag.

 2. Super mooi om mijn vader ermee te verrassen zo benieuwd naar al die verhalen. Hij zegt namelijk nooit zoveel. Erg stil en rustig persoon en zou wel es willen weten hoe het allemaal was toen ik nog klein was enzo.

 3. Wat een leuk idee om een Pap Vertel Eens boek vol herinneringen van bijzondere momenten te maken voor later! Dat is echt iets voor mijn man, om in te vullen voor onze twee dochters. Zou hem graag ermee verrassen voor vaderdag!!

 4. Mijn vader is de liefste man van de hele wereld 😀 Maar hij is ook de stilste, meest op zichzelf zijnde man van de wereld. Ik ken papa natuurlijk al mijn hele leven, toch is er zoveel dat ik wel zou willen weten, maar niet zo goed kan vragen face 2 face. We praten niet zoveel over vroeger of over zijn leven voor/met mij. En daar ben ik wel heel benieuwd naar… Wat heeft hem tot die sterke, stille steun en toeverlaat gevormd? Mijn vader word dit jaar al 70 en dan begint de gedachte van “hoelang heb je hem nog” wel een klein beetje naar boven te komen. Dit mooie boek zou mijn wens om closer te worden met mijn vader, nu dat nog kan, zeker verwezelijken. Wat een prachtig cadeau! Durf ik hardop te dromen dat ik straks een ware schat in handen krijg? Ik hoop het zo 🙂

 5. Opa heeft hiervoor helaas te slechte ogen. maar papa niet. En die tovert momenteel ons huis eigenhandig om tot een paleisje. Toch interessant om te weten waar hij het allemaal vandaan haalt 🙂

 6. Wat een gaaf boek! Ik doe heel graag mee voor mijn vriend. Hij zorgt voor mijn kinderen (al drie jaar) alsof hij hun biologische vader is en we zijn allemaal gek op hem! <3

 7. Martijn Visser on

  Een zeer bijzonder cadeau! Geweldig bedacht, hiermee breng je mensen zoveel dichter tot elkaar. Ik wil dit heel graag winnen voor mijn opa.

 8. Lijkt me erg leuk om mijn man hiermee te verrassen met vaderdag! Ik heb al een “mam vertel eens” op mijn nachtkastje liggen

 9. Emma en wim Boom on

  Echt een superleuk idee om op deze manier bijzondere herinneringen vast te leggen. Mijn vader mag altijd graag vertellen, dus dit Vaderdag cadeau past heel goed bij hem. Ik zou hem hier heel graag mee verrassen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.