En ineens weet je het…je bent moeder

10

Onze columnist Sandy Janneman publiceerde vorig jaar haar eerste boek. En ineens weet je het…je bent moeder. Er wordt veel geschreven over het moederschap, maar dit boek is echter anders. Sandy neemt geen blad voor de mond. Haar eerlijke, herkenbare columns zijn geschreven met een flinke dosis humor, zelfspot en een nuchtere kijk op het moederschap.

De eerder gepubliceerde columns, zijn in dit boek aangevuld met nieuwe columns, anekdotes en uitspraken over het moederschap en creëren op die manier een must have voor elke (aanstaande) moeder.
Neem een kijkje in het leven van een hedendaagse moeder en geniet mee van hilarische avonturen in de speelgoedwinkel, herkenbare verhalen over schoolpleinmoeders, de magische sinterklaastijd en andere gebeurtenissen in het leven van een moeder. “En ineens weet je het… je bent moeder” zal gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.

Wil je ook genieten van dit boek? Namens Sandy mogen wij twee boeken weggeven.
Om kans te maken op deze prijs, dien je onderaan dit bericht een leuke reactie achter te laten, vertel ons waarom je wilt winnen.

Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken.

En de winnaars zijn: Kim en Bianca, van harte gefeliciteerd!

About Author

'); } //-->

10 reacties

  1. Hoi Monique,nog bedankt voor het boek dat ik heb mogen ontvangen,deze gaat de kraammand in 🙂 Groetjes Bianca

  2. Dochter van mijn man is 20 weken zwanger van haar tweede kindje ,ik wil een kraammand gaan maken ..dit lijkt me een heel leuk cadeautje om er ook bij in te doen 🙂

  3. Ik ben zelf leerkracht en nu ook de trotse moeder van een dochtertje van 19 maanden. Ik maak veel eerste keren mee van andere ouders, wat school betreft. Het lijkt me leuk en leerzaam om het nu eens van de andere kant te lezen en beleven.

  4. Helga Fredriksen on

    Lijkt me super leuk: herkenbaar en wetend niet de enige te zijn die bepaalde opmerkingen of discussies heeft.. Ik zit er klaar voor!

  5. Lijkt me leuk. Vaak wordt er maar omheen gedraaid in boeken. Het gaat nooit, zoals het in de boeken geschreven staat. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek.

  6. Lijkt mij een superboek om cadeau te doen aan mijn zwangere schoonzus. Tijdens het shoppen op mijn zolder tussen mijn baby uitzet, werden haar ogen steeds groter. En maakte ze de opmerking……zal er toch over 20 weken wel klaar voor zijn. Bij veel dingen weet ik niet eens wat de naam is whahahaha……..komt goed zei ik!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.